Werkwijze

U heeft een huis gekocht en nu? Waar moet u allemaal aan denken, welke aannemer kiest u en waar haalt u de tijd vandaan?’

Dilen Advies helpt
Dilen Advies neemt u vele zaken uit handen:

– het uitzoeken van een aannemer
– de begeleiding van de bouw
– de inrichting van uw huis
– de styling en re-styling van uw huis
– de aanleg van uw tuin.

Dilen Advies is betrokken
Hortense Dicke is de drijvende kracht achter Dilen Advies. Ze is zeer betrokken en neemt de tijd om te sparren over uw stijl. Hortense werkt gestructureerd volgens een stappenplan, neemt het projectmanagement uit handen en werkt samen met leveranciers van bijvoorbeeld gordijnen, vloeren en meubels.

Het is mooi om mee te mogen denken over zoiets persoonlijks als de verbouwing of inrichting van een huis. Je brengt er tenslotte veel tijd door en wilt kunnen genieten van een leefbare en warme omgeving.

Re-styling van je huis 
Ook als u niet gaat verhuizen, kunt u uw woning een make-over of re-styling geven. Net een andere look, iets moderner of nieuwe meubels. Is het tijd voor een nieuwe badkamer of kinderkamer? Ook dat doet Dilen Advies: van totaalontwerp tot losse interieurelementen.

Samenwerking staat voorop
Iedere opdracht wordt met gedrevenheid en passie uitgevoerd. In goed overleg met architect of aannemer, maar altijd samen met de opdrachtgever. Regelmatige en open communicatie is een vereiste om de adviezen zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de opdrachtgever. Zowel in praktisch als esthetisch opzicht.

Niet te duur
Alles is mogelijk. Het toepassen van de mooiste materialen en nieuwste meubels. Maar soms is het de kunst om het juist te zoeken in de simpele dingen. Van het aanpassen van details tot het aanschaffen van producten die niet zoveel hoeven te kosten. Met een kleine twist is het soms mogelijk een heel andere sfeer te scheppen. Ook dat is de kunst van het vak dat Hortense verstaat.